LET'S BE BEAUTIFUL BY ANA SUHANA

29 September 2018

Let's Be Beautiful by Ana Suhana
Let's Be Beautiful by Ana Suhana

Untuk kesekian kali aku mencuba nasib dengan giveaway kedua Sis Ana untuk tahun 2018.

Rasanya aku kalau tak silap belum pernah missed lagi join giveaway yang Sis Ana anjurkan dari tahun sebelum ni tapi kesemuanya penyertaan aku belum ada luck. Hehehe.

Don't give up matsaleh kata!

Hadiah kali ni memang lumayan. Tengok pada tajuk "Let's Be Beautiful" and of course hadiahnya pun beautiful. Set skincare you alls.



Hadiah yang bakal diterima :

Pemenang KETIGA



Pemenang KEDUA



Pemenang PERTAMA



Nak menang? Mudah. Klik je pada banner paling atas dan ikut syarat mudah by Sis Ana.

GOODLUCK!



p/s :
Gais doakan aku terpilih sebagai pemenang pertama (demand kan tu punya request) hihi sebabnya memang tengah mencari sangat cleanser Mild & Gentle tapi Watsons asyik sold out je memanjang. Laku keras. Mana tau rezeki boleh dapat satu set terus. Harga satu satu set tu boleh tahan oit. Stress mak. Kbye !

7 comments

  1. wah! syaza nak join juga la.. tq ira share ^^

    ReplyDelete
  2. semoga berjaya Ira!

    www.maisarahsidi.com

    ReplyDelete
  3. Salam ziarah dari segmen yang sama...

    Semoga berjaya... :)

    http://www.mariafirdz.com/2018/09/giveaway-lets-be-beautiful-by-ana-suhana.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum & hi. Terima kasih atas sokongan dalam GA Ana kali ni. Maaf agak lambat update senarai peserta. Senarai peserta boleh semak di link di bawah ni. InsyaAllah 3 pemenang akan diumumkan hujung bulan ini. Semoga ada rezeki kita semua. InsyaAllah.

    http://www.anasuhana.com/2018/10/senarai-peserta-giveaway-lets-be-beautiful-by-ana-suhana.html

    ReplyDelete

© IRAZULKEFFELE . Design by FCD.