LIRIK | SAMPAI BILA - MISHA OMAR (OST JANGAN BENCI CINTAKU TV3)

23 July 2018

LIRIK LAGU - OST JANGAN BENCI CINTAKU

SAMPAI BILA - MISHA OMAR

Andai dapat kau dengar ombak hati ini
Dihempas sepi tiada berlagu
Dulu tenang dan dilayari kasihmu
Kini dilanda gelora tak menentu

Sampai bila, harus ku bertanya
Firasat hatimu, yang terus membisu
Segala dendamku
Kini telah menjadi bebanan jiwa
Saat kau mencari pengganti cinta

Dalam rindu yang tak bererti apa lagi
Biarkan aku kini sendiri
Oh pergilah dengan dia yang kau cinta
Dan tak perlu kau di sini mengungkit kesilapan

Sampai bila, harus ku bertanya
Firasat hatimu, yang terus membisu
Segala dendamku
Kini telah menjadi bebanan jiwa
Saat kau mencari pengganti

Padamu aku hanya
Kaca yang tak berharga
Pudar seri kosong, kelam, tak bermakna

Ku melangkah dengan hati yang kecewa
Moga ada secebis ketabahan mengubati

Sampai bila
Firasat hatimu, yang terus membisu
Segala dendamku
Kini telah menjadi bebanan jiwa
Saat kau mencari pengganti cinta.

p/s : sis cannot bila dengar lagu ni terasa macam termasuk dalam watak Fika. Tak sabar tunggu episod minggu ni yang pasti menyampah geram besar kecik je aku dengan si Husna gedik dan Shah, dengan si Nek Pah pun bermasalah . Grr !
#teamFika #teamDamia #teamFaris.
Kbai.

6 comments

  1. hahahaha ramai betul emosi tengok cerita tu. Lagu ni best!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mauuuu tak emo tiap kali geram dengan si husna dan shah tu rasa malas dah nak tengok tapi nak tahu jugak cerita hahaha

      Delete
  2. suka gila lagu ni hahahaha dan penat emo tengok cerita tu! tapi besttttt

    ReplyDelete
  3. Oo ost drama si fika tu ke. Kak ana tak tgk lagi. Tp semua dok viral drama tu. Kena tgk nanti ni.

    ReplyDelete
  4. Emo tang Husna n Nek tu..tah bila shah nk tinggalkan husna
    lagu pun kena dengan cerita

    ReplyDelete
  5. Cerita ni penuh emosi, rasa sedeh bila Shah tak boleh buat keputusan. Harapan saya cerita ni happy ending dan bukan sebaliknya. Tak sabar nak tengok last 2 episod

    ReplyDelete

© IRAZULKEFFELE . Design by FCD.