SYAQIST PATCHWORK | TAWARAN HEBAT CUCI KEDAI

28 January 2018

Hai all.

Dah 2018 ni mesti ada di antara mereka yang merancang untuk mendirikan masjid bersama yang tersayang. Maka kita yang single hanya mampu memenuhi jemputan sahaja. Bertabahlah!

Eh kita tumpang seronok tau tengok orang lain bahagia, tapi nak meraikan bahagia dorang tak kan datang dengan tangan kosong. Yedak? Ini masalah aku, selalu tak tahu nak bagi apa sebagai hadiah. Nak bagi yang biasa-biasa ke atau yang luar biasa 🤔

Cari punya cari. Akhirnya aku berjaya jumpa jalan penyelesaian.

The solution is ...

[drumroll]

SYAQIST Patchwork. Pelbagai produk patchwork yang sangat cantik dan juga berkualiti tinggi dijual disini. Antara produk patchwork yang mereka tawarkan ialah cadar, karpet size besar, karpet size kecil, toto bayi, alas kaki, bantal bunga dan pelbagai lagi. Menariknya semua design cantik-cantik dan warna yang sangat menawan kalbu.


SET PREMIUM CADAR  PATCHWORK SYAQIST

MATERIAL CADAR SYAQIST 100% cotton. Sekiranya ada yang beli dan kualiti material bukan cotton, korang boleh kembalikan dan dapatkan yang baru. Jaminan kualiti cadar Syaqist ni memang tip top!

Jenis cadar pula adalah jenis cantum tampal atau sulam tampal. Ini membezakan patchwork asli dengan palsu tau! Set cadar ni mengandungi 3 item iaitu 1 CADAR QUILT YANG TEBAL dan 2 SARUNG BANTAL BERZIP.


KELEBIHAN CADAR PATCHWORK SYAQIST

  • Jahitan lebih halus dan kemas.
  • Material kain pure cotton berkualiti tinggi.
  • Lebih tebal dari cadar yang biasa.
  • Kain sejuk dan selesa dipakai.
  • Melekap dan terletak di atas katil.
  • Jahitan corak bunga nampak timbul.
  • Bilik akan nampak lebih eksklusif, mewah dan bergaya.
  • Mudah diurus dan di basuh dengan mesin basuh.
  • Tebal dan boleh di pakai lama.
  • Menambah keempukan tilam.
  • Sesuai untuk dijadikan hadiah untuk yang tersayang.
  • Boleh dijadikan sebagai cadar pengantin.



PELUANG MENYERTAI TEAM SYAQIST

Syaqist juga menyediakan peluang untuk kita menikmati faedah yang berbaloi-baloi dengan mereka. Syaqist menawarkan MEMBERSHIP & LOYALTY PROGRAM untuk kita menikmati pelbagai kelebihan. Antara faedah yang diperolehi dari program ini ialah

  • Diskaun semua item termasuk item promo.
  • Hadiah hari jadi.
  • Rebate RM50 untuk belian ke 11.
  • Tidak perlu memperbaharui keahlian.
"YURAN KEAHLIAN hanya RM30 seumur hidup dan TERHAD KEPADA 100 ORANG SAHAJA."


PROMOSI TAWARAN HEBAT CUCI KEDAI

SYAQIST dalam proses berpindah ke kedai baru jadi untuk memudahkan urusan, mereka sedang buat promosi BERMULA 27hb JANUARI HINGGA 31hb JANUARI 2018 SAHAJA. Korang bolehlah grab peluang harga promosi ni untuk miliki cadar patchwork premium dari Syaqist ni!

HARGA 
BIASA : RM 195
PROMOSI : RM 185


POSTAGE
SEMENANJUNG : FREE
SABAH & SARAWAK : RM 15



CARA UNTUK DAPATKAN PRODUK PATCHWORK SYAQIST

Memang nampak kemas gila kan? Haa yang tengah pening fikir panjang nak kasi hadiah untuk perkahwinan kawan atau keluarga lepas ni tak payah fikir panjang dah terus je grab satu SYAQIST PATCHWORK ni. Mesti si penerima akan tersenyum gembira dan ingat si pemberi setiap masa. Mana tak ingat kan dah hari-hari duduk tidur rehat atas patchwork pemberian korang tu hehe.

Serbu cepat.

INSTAGRAM 
FACEBOOK 
WHATSAPP 
+(6)018-373 3749

Cepat-cepat beli tau sebelum harga tawaran ditutup. Selamat memilih 😎

4 comments

  1. cantik sgt sebab byk kaler pastel.

    ReplyDelete
  2. Cantik-cantik patchwork dia Ira. Kak ana minat juga patchwork ni. Harga Murah sgt tue.

    ReplyDelete
  3. Pinar mata tengok hahaha semua nak beli

    ReplyDelete
  4. Ya allah cantikkkknya..rasanya nak beli semuanya

    ReplyDelete

© IRAZULKEFFELE . Design by FCD.