October Book Giveaway by Blog Siqahiqa

19 October 2017

http://www.siqahiqa.com/2017/10/october-book-giveaway-by-blog-siqahiqa.html
Lagi satu giveaway yang blogger Siqahiqa ni anjurkan atau panggilan mesra yang aku gelarkan Kak Siqah. Walaupun tarikh tamatnya lama lagi takut nanti terlupa lagi aku gigih jugak update harini. So today is giveaway space for me, can?

Giveaway sebelum-sebelum ni dia datang sebagai penaja bersama sahaja tapi kali ni tak dah. Dia hentam sebagai penaja utama penaja terbesar dan terpengaruh gitew. Giveaway ini pertama kali yang Kak Siqah lancarkan sempena bulan kelahirannya. Oktober. Yes, she is october baby. Siapa geng Kak Siqah wajib join mana tahu ada sixthsense antara korang? Haaa yang buat aku tertanya sekarang bila agaknya tarikh sebenar birthday akak ni 🤔

Harap Kak Siqah baca dan jawab kemusykilan dibenak fikiranku ini. Heeee!

Birthday girl kita kasi hadiah buku yang fresh dari bookstore tak main preloved okey, dua buah buku untuk dua orang pememang dan bukan tu je yang ada. Hadiah misteri juga turut menanti pemiliknya kata Kak Siqah. Fuhhh siapakah agaknya yang bakal memilikinya. Jeng jeng jeng.

Walaupun aku ni bukan seorang bookworm sejati (macam Kak Siqah) tapi boleh terpengaruh dengan hadiah yang ditawarkan. And confirm aku akan cuba berjinak-jinak jadi bookworm jugak lepas ni. InshaaAllah kalau ada rezekinya 😅

Tak susah asalkan ikut syarat-syarat yang Kak Siqah dah bagitahu tu. Tunggu apa lagi. Jom join jom !

10 comments

  1. Salam perkenalan. Done follow blog akak ira ni. hihi. Hadiah GA kat atas mmg menarik. Good luck for GA kak. :D

    ReplyDelete
  2. Good luckkk dik. CR pun join jgk. Hrap ada rzki kita

    ReplyDelete
  3. Salam singgah. Awak dijemput join GA saya! Banyak hadiah nak bagi ni ;)

    http://www.akuseorangtraveler.com/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  4. Cikla dtg dr segmen yg sama. Good luck dear..

    ReplyDelete
  5. Hai, blogwalking dari Giveaway yang sama :) :)

    http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2017/11/october-book-giveaway-by-blog-siqahiqa.html

    ReplyDelete
  6. hi.. saya singgah sini dari blog diarialialiyana.blogspot.my

    ReplyDelete

© IRAZULKEFFELE . Design by FCD.